Åh vad mycket man vill ha och åh vad lite man har råd till. Haha. Allt på bilden ovanför finns att hitta på Victoria's Secret (psst! De har en hemsida; http://www.victoriassecret.com/) Och faktum är att folk får en bild av att VS är hur dyrt som helst och en massa pengar i onödan bara, men jag tycker det är förvånansvärt "plånboksvänligt", hahah. Men gud, vad vill jag mest ha? Kanske munkjackan med vingar på, skalet, den lilla sminkväskan och anteckningsblocket som jag tycker är så himla fint?!

Vad gillar ni mest? Och vad tycker ni om VS - sjukt överskattat eller gudomligt fint? (om ni någonsin går förbi en affär, vare sig om ni gillar det eller inte tycker jag ni ska gå in dit. De lägger upp sina affärer så hiiimla himla fint!)
 
XOXO S
 
Förra veckan införskaffade jag mig två stycken Victoria's Secret-produkter som denna VS-galning jag är. En body mist i doften Sheer Love och en body lotion i Strawberries and Champagne
 
 
Sheer Love doftar "white cotton & pink lily" och åh vad jag tycker om den! Denna köpte jag där jag bor faktiskt, de hade fått det av en annan affär så de sålde det bara tillfälligt (man fick vara först till kvarn, typ!) och den kostade 140 kr. Tycker den luktar rätt "parfym-igt" jämfört med de andra misterna VS säljer och tycker även denna har finast förpackning heheh. Men ja, gillar ni "typiska" parfym-dofter tror jag denna passar er! (säkert bara jag som tycker så bara för det..)
 
 
Strawberries & Champagne luktar "wild strawberries & champagne" (like; wow? Really? Haha) och denna gillar jag supersupersupermycket!! Den gör huden såååå len, det är galet! Tycker även om doften otroligt mycket, även fast jag personligen tycker den skiljer sig från andra dofter jag doftat på av VS. Andra VS-dofter luktar mer fruktigt och sött liksom? Denna luktar inte riktigt så! Men som sagt tycker jag om denna dundermycket. 
 
XOXO S
JC-dräkt (fake) - fått av pappa // iPhone-skal - Teknikmagasinet
 
Heeeyyyyyy alla supersöta bloggläsare (= två personer typ!)
Gud vad den här veckan gått fort! Detta var den första riktiga skolveckan på gymnasiet för min del och det är, faktiskt, först nu som jag känner att jag nog valt rätt gymnasie trots allt. Jag tror helt enkelt att jag stannar! Woop woop typ, haha nej men. 
Idag fick vi iaf våra laptops i skolan så jag kan nog börja blogga lite bättre!! Låter kanon, eller hur? Med tanke på att varken jag eller Mathilda lyckats hålla igång bloggningen nu när skolan börjat tycker jag det är jättebra att jag fått en dator som fungerar, haha. Ska inte lova allt för mycket, men minst ett inlägg om dagen från min sida är något jag satsar på. 
Såå - vad händer ikväll? Ska ut och träffa en kompis snart tror jag och efter det ska jag ha myskväll med ansiktsmask, hårinpackning och målning av naglar! 
 
 
Detta är något jag verkligen behöver efter denna veckan, haha.. men vi hörs!
 
XOXO S
 
God kväll bloggen!
Idag har varit en relativt bra dag, började skolan halv ett med psykologi (som verkar vara jättekul!) och sedan drog jag och två tjejer i klassen till stan för att käka glass. Jättemysigt. Sen drog vi tillbaka och hade spanska innan vi slutade = chill dag! Älskar verkligen tisdagar med tanke på hur sent vi börjar, meheh. Imorgon har jag inget speciellt inplanerat mer än att jag ska gymma efter skolan, annars händer nog inget särskilt. Ska försöka blogga lite då också.  Det blir bara så mycket nu..
Anyway, ska fixa lite småsaker nu innan det blir sängen för min del!

XOXO S
 
En av mina favoritlåtar från WMWTSO, den är så himla fin. Med tanke på att han sjöng den på konserten också så gråter jag varje gång jag hör den nu, haha. ): Älskar att han inte rappar i denna för jag personligen tycker han är så himla talangfull i att sjunga också. Vad tycker ni om denna? Rätt annorlunda från hans andra låtar, eller hur? 

XOXO S
Tjena polare!
 
Har ni snapchat? Jag har det och tycker det är jätte roligt att skicka bilder till kompisar. Speciellt till dem som bor långt bort och man sällan träffar. Så om ni har snapchat tveka inte att skicka en snap till mig. Jag heter "basekaay". Precis som bloggen. Svarar så fort jag kan :)
 
 
 
XOXO M
 
 
 
 
Jag har fått föööör mycket kärlek för "tjejiga" saker.. rosa, vitt, parfymer, accesoarer, Victoria's secret, mode osv osv.. Vet inte om detta är bra eller inte, haha!
 
XOXO S
Hello guys!
 
Som en del av er kanske vet så var jag på Rix Fm festival i Göteborg förra Söndagen. Alltså för exakt en vecka sedan. Jag var där tillsammans med min kompis Clara och hennes kompis Karin. Det var riktigt kul, vi träffade även en del kändisar. Vilket alltid är ett stort plus. De var väldigt roligt att vi stötte på Robin Stjernberg och Miriam Bryant på Avenyn helt random. Vi skulle gå och käka på Donken och så såg Clara en kille som gick med luva och liknade Robin svin mycket. Så kollade hon närmre och så var det han. Vi snackade med honom en stund och tog bilder. Kul att det bara var vi som såg honom liksom, så vi fick spendera lite egen tid med han. Clara har också gjort en svingrym cover på Robins låt You, som hon berättade om. Så innan vi han typ blinka så följde han Clara på twitter. Fattar ni? hur coolt som helst, att ha Robin Stjernberg som följare. Clara förtjänar det verkligen. Som jag sa så var han med Miriam Bryant. Men vi la typ inte märke till henne alls, vi alla var för upptagna med Robin. De var först efter vi gått därifrån som jag insåg att det var hon, hehe. Kändes lite fånigt att vi inte tog bild med henne. Men men hon var inte direkt lätt att känna igen. Här kommer lite mysiga bilder från dagen.. vissa bättre än andra dock, hehe :)
 
Jag och Clara.
 
Clara och Karin.
 
Clara och Karin igen :))
 
I denna bilen satt Oscar Zia och en del utav gänget i State of drama.
 
Hängde med Berhang. Vet hur grymt ful jag är på denna bilden. Men det blåste faktiskt JÄTTE mycket;)
 
Jag och Clara (instagram bild). Vill ni förresten följa mig där heter jag "justthilda" :)
 
Jag och David Lindgren, haha :)
 
Jag och Emmelie De Forest :)
 
Jag och Oscar Zia :)
 
Jag och Robin Stjernberg :) (även denna bild kommer från instagram)
 
Jag och Erik Segerstedt aka snygg Erik ;)
 
 
Som ni ser så är bilderna av olika bra kvalite. Visa är tagna med min systemis och andra med min Iphone. Tog liksom det som var närmast till hands förtillfället. Har ni varit på Rix Fm festival? isf i vilken stad och vem/vilka tyckte ni var bäst?
 
XOXO M
 
 
 
 
Ursäkta de kassa mobilbilderna, men hittar inte systemisen..

Satte upp detta ovanför min säng så jag kan ligga och gråta en snyft varje kväll för jag saknar da man of mah dreamz. Vet att det verkar som att "John och Edward är ute ur mitt liv" - men så är det inte alls! Lyssnar på deras musik precis lika mycket, följer deras ig samt twitter varje dag och stöttar dem precis lika mycket som jag alltid gjort. Det är bara svårare med tanke på att de förändrats en del och inte riktigt gör något nu för tiden.. Så, ja.
Men iaf - så här blev det! Inte kanonsnyggt men det får duga.
 
XOXO S
comfy strumpor från tgr 20kr. (Dom är så sjukt mysiga svär jag lever i dem)
 
Sminkväska HM 29kr. (har den i skolväskan och förvarar bland annat mina läppprodukter och handkräm där i)
 
XOXO M
 
 
 
 
 
Jag och Sato kom till den stora scenen vid fyratiden och var säkra på att det skulle vara crowdat som fan - men gissa vad?! Vi hamnade nästan i mitten längst fram! Tiden segade sig fram de första 2-3 timmarna, men sen dök Panda Da Panda upp på scen (inga bilder från det dock, sparade batteri till Mac ♥) och han var faktiskt riktigt bra live. Efter det var det en musiktävling i en halvtimme.
Jag ska försöka förklara denna känslan så gott som det går; när klockan var runt halv tio visades det på de stora filmdukarna filmsnutten som spelas varje gång en ny artist ska komma upp på scen. "Snart spelar: Mac Miller". Jag började skrika galet mycket, fick problem med att andas, alltså haha vakterna höll ett öga på mig nästan hela konserten kan jag ju säga..
 
 
"Plötsligt" kom Mac's DJ in (ClockWork) och jag bara skrek och skrek och skrek och skrek haha. Snart hörde man introt till Loud (tror jag iaf det var? Var helt borta) och då började mina tårar att forsa och luften liksom bara försvann.. men jag återhämtade mig snabbt! Han sjöng låtar som Kool Aid and Frozen Pizza, Objects in the mirror, Best day ever, Thoughts from a balcony, Goosebumpz osvosvosv.. Gud, var lycklig. 
Efter ett tag kom Mac till "vår sida", såg mig (att jag typ höll på att dö) log och gav mig ett peactecken. ALLTSÅ. Jag ville bara ligga i fosterställning och gråta. Sen kom han ner till oss och då greppade jag hans hand, fast han trodde jag försökte sno mikrofonen så han drog tillbaka haha.. 
 
Hittade en liten video från konserten ♥
 
När det var ca två låtar kvar fick jag dock "nog". Stod bara halvt inne på första raden, fick inte luft och fick panik.. Så fick bli uppburen. Fan vad respektlösa folk är på konserter alltså haha. Så inne i sjukhustältet satt jag och panikgrät ett tag innan mamma fick hämta mig i Malmö typ halv tolv på natten heh. 
 
 
Sen kom man hem och kollade instagram då bla Mac's DJ lagt upp bild bakifrån scenen. Titta vad mycket folk! Tror detta var när han sjöng Aquarium. Sen köpte jag även en tröja som jag lyckades pruta ner 20 kr hahah, men den är superdupermysig!
 
Långt inlägg, men det var en lång kväll! Helt fantastisk. Nu ser jag fram emot oktober då jag ska försöka se honom och Lil Wayne i Köpenhamn. Håll tummarna för mig!

XOXO S
... Om gymnasiet!
Just nu går jag på Carl Adoplh Agardhgymnasiet (aka Aghardgymnasiet) i Lund på linjen sam-beteende. Linjen är jag superdupernöjd med! Den passar verkligen mig med tanke på hur intresserad jag är av psykologi och filosofi och sådant. Skolan är rätt liten på ca 130 elever (vi har bara samhällslinjen) och är en friskola som styrs av Folkuniversitet om jag inte minns helt fel..? Ska dock kanske kanske byta till Spyken (om de har plats osv), vi får se hur det blir helt enkelt. 
Hoppas du fick ett bra svar c:
 
 
XOXO S
 
 
Hej allihopa!
tänkte slänga in ett tips om denna låt. Själv tycker jag den är jätte bra och den spelas ofta i mina hörlurar. Vet att det finns olika åsikter om denna för Saga tycker inte om den alls. Men nu undrar jag, tycker ni den är hiss eller diss?
 
XOXO M
Hejsan bloggen,
Gud - jag måste ursäkta min hemska uppdatering. Har bara varit så otroligt mycket den här veckan med en helt ny skola, helt nya elever, helt nya lektioner (psykologi och filosofi) och helt nya lärare. Känns som jag knappt haft tid med något. Har kommit hem från skolan varje dag och känt mig hur trött som helst haha, även fast jag har superbra morgonar (tex börjar jag kl 11 på måndagar och 12.30 på tisdagar..). Jag ska vara ärlig och säga; jag vet inte om jag stannar kvar eller om jag byter. Men vi får se. 
Idag är jag iaf superglad (!!!) föR IKVÄLL SKA JAG SE MAC MILLER och mitt tonårshjärta bara smälter vid tanken av att han är ca 20 minuter bort från mig just nu.. Drar dit direkt efter skolan med mina bästisar. Kommer inte ha med mig en proffskamera, men har med mig min iPhone så kanske laddar upp bilder imorgonkväll. Jag skakar redan.. hur ska detta gå? 

Just nu har jag iaf håla till kl 12.15 så bestämde mig för att dra hem och kolla ett avsnitt Gossip Girl och fixa det sista inför ikväll. Jag svarar förresten på kommentarerna ni skickat imorgon c: Hoppas ni har det jättebra, och att ni som börjat gymnasiet trivs!
 
Ser så jäkla dryg ut hahahah men har inga andra bilder :(
 
XOXO S
 
hösttoppar
 
 
Gjorde ett litet snabbt collage med några toppar jag tycker skulle vara väldigt snygga i höst. Enkelt med super fint till ett par jeans. Allt finns att hitta på HM.
 
XOXO M
Hejsan!
 
I Måndags efter jag besökt min nya klass så åkte jag och mamma till Ikea. Fick med mig 3 saker hem..
 
En tavellist 55cm lång kostade 35kr. (Tänkte sätta upp den på väggen ovanför mitt skrivbord)
 
Ljuslykta 29kr. (Har redan en kruka som ser ut såhär fast större från Ikea som jag förvarar mina hårborstar i, snyggt och praktiskt. Men denna skall jag ha som ljuslykta för det är de den är tänkt som.)
 
Ljus 35kr. (Så köpte jag även doftljus i lite större storlek än vanliga värmeljus. Denna doften luktar hur gott som helst och tyckte färgerna på ljusen passa perfekt till hösten.)
Sååååå mysigt med ljus alltså <3 hehe
 
XOXO M
Köpt lite nytt..
 
Basic-tröja från Cubus 2 för 199kr.
 
Boyfriend fit jeans från Cubus 499kr.
 
Tröja från Lindex 199kr.
 
Idag var det första dagen för mig på gymnasiet och jag bar jeansen över och den stickade tröjan. Svin snygg outfit enligt mig!
 
XOXO M
Hallihallå!
 
Har införskaffat lite nya hygienartiklar det senaste. Kanske inte något ni är intresserade av men några kanske får ett tips eller två. Vet inte riktigt om body lotion, handkräm och ansiktsmask räknas som hygienartiklar men vi tar allt som nästan tillhör samma kategori, i samma inlägg.
 
Dove body lotion i doften almondcream and hibiscus från Ica 39kr. ( Oj, märkte inte att bilden hade så dåligt fokus förens nu, sorry) har en annan body lotion från Dove som jag älskar. Men dessvärre börjar den ta slut, så köpte en ny. Denna är perfekt på nyrakade ben och luktar himmelskt.
 

Dove stickdeo ca 35kr Ica Maxi. Kanske lite ointressant med en deo men tänkte höra er om ni vet ifall dessa är bra? alltså stickdeosarna. Har själv aldrig haft någon innan, och inte hunnit testa denna. Tänkte ha denna i min idrottsväska till hösten. Kan dock tipsa er om doften den luktar fresht och lagom mycket. Använder man en starkparfym kanske det är bra med en mindre doftande deo.
 
Handcream från Lindex. Jag vet inte vad den ursprungligen kostar men jag hittade den i en reakorg för endast 19kr, så var tvungen att slå till. Den luktar dessutom väldigt gott, en blandning av fanta och jul, hehe konstig kombo. Plus den lilla tuben är ju så gullig och perfekt till handväskan.
 
Handcream från kollektionen "I love..." 69kr på Kicks. Ja, hur många handkrämer kan jag möjligtvis behöva tänker ni nu och ja jag behöver flera stycken. Ännu ett av mina beroenden. Gillar ni tropiska dofter så rekommenderar jag denna.
 
Mudmask 20kr från Nille. Även denna var på rea så vet inte vad den kostat från början. Men Saga hade den och tyckte den funkade bra för henne så tänkte att den ändå var värd en chans. Jag menar 20kr är ju inget.
 
Shower gel 10kr från Lindex. Även denna hittade jag i reakorgen på Lindex så vet inte orginalpriset. Men tänkte att jag behövde en showergel till idrottsväskan så varför inte. Dessutom luktar den ganska neutralt vilket jag gillar då jag använder parfym, bodylotion osv. Vill inte att min duschtvål skall ta över liksom.
 
XOXO M
 
 
 
Hejsan!
 
Nu är det exakt en vecka sedan jag fyllde 16 och det tänkte jag fira med att publicera den sista delen med mina födelsedagspresenter. ( Jag tror iaf jag fått alla). I Fredags hade jag myskväll med tre av mina bästavänner Julia, Sara och Emilia. Detta fick jag ifrån dem..
Fick en ansiktsmask och en hårinpackning.
 
En spraydeo och en ansiktsskrubb.
 
Ett läppglans.
 
Ett super gulligt halsband med en Uggla på.
 
Ett jätte fint kort som Julia hade gjort.
 
En bodylotion och bodymist i lukten 'Endless love' från Victoria´s secret. Kan fortfarande inte fatta att det är sant, hihi älskar Victoria´s secret så himla mycket :') den luktar jätte fräsht och helt underbart!
 
En kakburk. Kakburken fick jag av min mamma på min riktiga födelsedag men har bara glömt att visa er den.
 
Det var allt jag fick från mina fina vänner och är så himla glad och tacksam. Dessvärre vet jag inte vart sakerna är köpta eftersom det är presenter men några saker kan jag ändå gissa vart dem kommer ifrån.
 
XOXO M
 
 
 
 
 
 
Hey!
 
En eftermiddag som denna tänkte jag ge er ett tips. Denna gången handlar det om torrschampo. Jag har två olika torrschampon förtillfället. Ett från Proffs och ett från Batiste (Floral and flirty). Proffs-torrschampot har jag köpt på Ullared för ca 30kr men finns att köpa på bland annat Kicks och Batiste torrschampot har jag köpt på ÖoB för 29kr. Personligen tycker jag inte att Proffs-torrschampot fungerar på mig, jag tycker bara att det gör håret en aning flotare. Min personliga favis är utan tvekan Batiste. Den finns att välja på i en mängd olika dofter och på några sekunder ser håret mycket fräschare ut. Dessutom är flaskan super söt. Stor favorit bland mina hårprodukter!
 
Så om ni letar efter ett bra torrschampo så rekommenderar jag er att köpa Batiste.
 
XOXO M
 
17 ord jag tycker om i språken svenska, engelska, irländska, franska och spanska. Är det några av dem som ni tycker om? :'D
 
XOXO S
Hejsan alla fina!
 
När detta inlägget publiceras sitter jag inne i en aula i den nya skolan jag skall börja på. Helt säker på att jag har ont i magen av nervositet, hehe. Men jag tänkte iaf att vad passar bättre första dagen på skolan än ett inlägg med sommarenshöjdpunkter. Dessvärre har jag varit kass på att använda systemkamran denna sommarn. Så nästan alla bilderna är tagna med min Iphone. Men ni får stå ut med den usla kvaliten. Så här kommer en bunt med sköna bilder från sommaren..
 
MAJ
 
 Hemsk bild på mig, usch. Men jag åkte iaf till Saga över esc-helgen och vi hängde utanför arenan och inne i Malmö. Finns inget som kan beskriva esc-lyckan :D
 
Åkte på roadtrip till Sthlm med Evelina för att se Beyoncés grymma konsert.
 
 
JUNI
 
 
Åkte till Parga med familjen. (Haha, vi ser alla lite knäppa ut på detta fotot, men som jag älskar er mi familia)
 
Låg mest och slappa i en solstol, jobbade på brännan, läste "Perks of being a wallflower" och simmade i Medelhavet.
 
En dag gjorde vi en utflyckt till floden Acheron. Där det sägs att den grekiske guden Akilles blev doppad som barn. Därför tros vattnet vara heligt. Men guuuuuuud så kallt det var. Fick verkligen hålla mig för att inte göra något konstigt ansiktsutryck på bilden.. hehe
 
Sen åkte vi i en soffa bakom en motorbåt. Svin kul!
 
Ännu en jätte fulbild. (Men blir aldrig bra på kort). När jag landat hemma i Sverige åkte jag direkt på avslutningsmiddag för alla nior. (och ja jag har rakat mig under armarna det är bara skugga hehe)
 
Detta är på riktigt en av dem fulaste bilderna som någonsin skådats. Men vad gör man inte för sina bloggläsare. Jag slutade iaf nian och det var en riktigt bra dag!
 
Såg Mando Diao på Liseberg. Perfekt start på sommarlovet!
 
Firade midsommar med min fina släkt!
 
Var i Eksjö med familjen, min farbrors familj och farmor å farfar.
 
Var på Öland med samma sällskap som i Eksjö och sprang på en gammal barndomsvän.
 
 
 
JULI
 
 Saga kom och vi gick på en Uno konsert tsm med typ halva min släkt!
 
Träffade Amandus från förra årets Big brother i Nordstan. Riktigt trevlig kille! :)
 
Var ute en heldag/natt och seglade med Pontus 1 och Pontus 2 :)
 
Clara kom från Värmland och vi hängde i Göteborg, det var Gothia så hände en massa kul.
 
Var på Lotta på Liseberg med Clara och Therese :)
 
Träffade en person jag velat träffa länge och hade en jätte mysigkväll. (och ja jag sölar mycket, haha)
 
Sagas familj kom och bodde hos oss en natt.
 
Följde med Sagas familj till Ullared.
 
Spenderade några dagar i Lund.
 
Påvägen hem från Saga såg jag Ulrik Munther ;)
 
Hängde på en festival med Julia.
 
 
AUGUSTI
 
 Var i Hamburgsund över en dag med familjen. Mysiga Bohuslän :)
 
Var en vecka hos min mormor i Skåne och slappade för det mesta i hängmattan.
 
Så jävla (ursäkta) groteskbild. HAHA .. spenderade iaf två nätter hos min bestifesti i Lund.
 
Fyllde hela 16år, WEEHOOO :D
 
 
Ja det var väl de största sakerna som hänt under denna sommaren. Har varit en riktigt underbar sommar. En att lägga till minnet. Jag vet att det var väldigt mycket bilder men hoppas ni tog er tid att kolla på dem och läsa texten för detta inlägget tog ett tag att göra, hehe.
 
 
XOXO M
 
 
 
 
 
tröja: h&m // jeans: lager 157 // väska: ullared // nagellack: essie (cute as a button)
 
 
Jaha, då är det snart (eller ja, om en timme) dags att bege sig. Jag är så himla himla nervös.. Känns som att typ allt kommer gå fel haha. Jag ser iaf framemot eftermiddagen då jag ska få träffa en tränare på gymmet jag ska börja gymma på, han/hon ska hjälpa mig med hur jag ska träna för att bli fit. Ska faktiskt bli riktigt skönt att börja gymma igen!
Ser ni förresten vem som tittar fram på min kalender? ;) (skalet med Chanel-loggan är köpt i en souvenirbutik i London!)
 
XOXO S
mtv tröja: loppis // obey keps: marknad
 
Nu är jag superduperspänd på att få veta: VAD TYCKER NI OM BLOGGEN?! Vad kan förbättras, vad kan vi minska på och öka på? Har ni några önskeinlägg, är det något speciellt ni vill se/veta om, är det något vi helt enkelt skriver för mycket om redan? Skulle bli otroligt tacksam om ni kunde lägga ner tre minuter på att skriva era exakta funderingar om bloggen! Skulle betyda världen för oss ♥
 
XOXO S
Tjabba tjena hallå!
Nu sitter jag framför datorn och tar det lugnt. Har hunnit med mycket idag - vikte + delade reklam, hade i hårinpackning, var och fixade med gymkort, städade på rummet, packade skolväskan, men har lite kvar - rensa bland mina "doftprodukter" (body butters/lotions, parfymer, body mists osv..) eftersom vissa har jag haft lite väl länge, måla naglarna, välja outfit inför imorgon, ha på ansiktmask, kolla på Gossip Girl osv osv osv.. Puh. Känns som tiden bara flyger iväg..
.. för imorgon börjar jag gymnasiet och jag känner mig mindre taggad än någonsin. Vill verkligen inte dit. Hoppas min uppfattning ändras (för nu låter jag otroligt pessimistisk) men det är iaf så här jag känner nu. Vad jag kan glädja er med är att jag kommer lägga upp en OOTD imorgon eftersom jag börjar kl 11! (och vad jag kan glädja mig själv med är att jag ska se Mac Miller på fredag!!!!!!)
 
Är så jävla halv till den här bilden?? (pga = mitt läppstift är utsmetat, jag gör ett konstigt försök till ett leende, det ser ut som jag skelar..... liksom..... wat)
 
XOXO S
Tjena!
 
Det här är det värmeskydd som jag använder då jag skall föna, locka eller platta håret. Den är från märket 'TRESemmé'. Jag köpte min för runt 80kr på Coop. Men den finns att hitta på bland annat Kicks, Åhléns och inprincip vilken mataffär som helst. Jag tycker den funkar riktigt bra och man märker verkligen att håret blir mindre skadat. Den skall klara av upp till 230°. Så om ni är ute efter ett värmeskydds-spray så tipsar jag verkligen er om att köpa denna!
 
 
 XOXO M
 
1. Charles
2. David
3. John
4. Edward
5. Isabella
6. Blair
7. Ezra
8. Malcolm
9. Elizabeth
10. Alicia
11. Eira
12. Victoria
13. Daniel
14. Henry
15. Anthony
16. Serena
17. Lucy
18. Ashley
 
 
XOXO S
Sminkväska 79kr från Lindex. Tänkte ha den i min skolväska och förvara lite allt möjligt nödvändigt.
 
 
XOXO M
 
Heeeyyy dudes,
Idag sålde jag och två kompisar på loppis. Fick sålt en del, men inte så mycket som jag hoppades på.. Tjänade iaf ca 200 kr så det är väl en bra summa antar jag. Att bli av med skit man inte använder/behöver och få tillbaka något för det, helt sjukt bra! 
Men detta är iaf tre saker jag fick med mig hem. Jeansskjortan fick jag för 15 kr och tänker styla den med svarta jeans, rött läppstift och ruffsigt hår<3<3<3 MTV-linnet fick jag också för ynka 15 och har velat ha en sådan i ÅR känns det som haha. Den sista tröjan ser någorlunda konstig ut haha, men fick den gratis av Sato (en av de jag stod med) och jag tycker den är simpel och snygg liksom. Piffar upp lite i höstmörkret. 
Sen när jag kom hem kunde jag inte hålla mig och beställde en Strawberries & Champagne Victoria's Secret body lotion... Så den borde komma någon gång nästa vecka. Alltså usch, jag är så jävla kass med pengar. Men har känt mig rätt deppig på sistone så tyckte jag kunde unna mig lite... Som vanligt....
 
XOXO S
 
Detta är min absoluta favvis-mascara, They're real! av Benefit. Tycker om den galet mycket! Denna fick jag med i en Elle-tidning jag köpte i London i Maj, men jag vet att denna storleken vanligtvis kostar 95 kr (iaf på Sephora..). Den gör fransarna superlånga (har fått frågan "är det fakefransar?" minst 10 gånger) och klumpar inte ett dugg. Dessutom har jag använt denna lite till och från sedan Maj, och vad jag kan se har den fortfarande mycket kvar! Alltså ett plus för dess lilla storlek. Ett annat plus för storleken; perfekt för sleepovers! Så trots att den är rätt pricey är det såååå värt!! 
 
 
Min andra totalt älskvärda mascara är The Rocket Volum' Express (den vattenfasta) av Maybelline New York. Denna tycker jag också om superdupermycket! Tror den kan kosta 130-150 kr i Sverige?? Då jag köpte den på Superdrug i London (tips för er som ska dit!) där allt är mycket billigare. Köpte denna för ca 60-70 kr. Den gör också fransarna sjukt långa och sätter en "snygg form" på dem (vet inte hur jag ska förklara det bättre..?) så det är jättebra! Vad som är lite minus med denna är att den iaf på mig har relativt lätt för att klumpa sig.. Men det går så bra ändå.
 
Så om ni behövde tips på en ny mascara är detta två stycken jag skulle rekommendera i alla lägen c:

XOXO S
Hallo!
Det senaste har jag införskaffat mig lite nya smink och beauty prylar som jag tänkte att ni kanske ville se. Brukar vanligtvis redigera bilderna. Men eftersom jag vill att ni skall se exakt vilken färg saker och ting har så har jag låtit bli det.
 
Eyeliner från HM 39kr. (Jag brukar inte använda eyeliners så ofta så tänkte att jag skulle testa en billigare variant, har använt denna nu ett par gånger och tycker faktiskt att den är jätte bra för sitt billiga pris, rekommenderar till er som kanske inte använder eyeliner varje dag, men någon gång ibland)
 
Essie från HM ordinarie pris 130kr men fick dem för 50kr styck. Färgerna 'Muchi, muchi' och 'head mistress'. (Det var faktiskt ganska lustigt, har varit ute efter ett ljusrosa och ett höstfärgatlack ett tag nu och ville verkligen ha märket Essie. Men jag tycker 130kr är ganska dyrt för ett nagellack. Men så hittade Saga dessa på rean. Exakt de färgerna som jag tänkt mig. Riktigt lyckat fynd.) Tack besti! (har Muchi, muchi på naglarna nu och det är så fint.)
 
e.l.f translucent matifying powder från Ica kvantum 45kr. (Behövde även ett nytt puder och tänkte varför inte testa e.l.f´s för det är ju så billigt. Kan verkligen rekommendera detta, tycker det är minst lika bra som ett för 100 lappen. Det som kan vara negativt är att det endast finns i en färg. Färgen är ganska ljus, men för mig passar den perfekt eftersom jag blir så blek på hösten/vintern. Men det är ju translucent så det skall väl passa till de flesta hudtoner.)
 
e.l.f stipple brush från Ica kvantum 45kr. (Ville även testa en utav e.l.f´s borstar och behövde en som funkar till fonduation/bb-cream. Kan rekommendera även denna.)
 

Garnier roll on concealer från Ica Maxi 79kr. ( Alla ni som brukar vakna med påsar under ögonen eller bara se allmänt trötta ut på morgonen, köp denna. Använder den under ögonen för att se piggare ut och på ögonlocken för att dölja eventuella blodådror, den gör verkligen sitt jobb.)
 
Gillar alla produkterna väldigt mycket så tummen upp!
 
XOXO M
 
 
 
 
 
1. Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible"! - Audrey Hepburn
2. Don't ever try to fit in when you are born to stand out - John & Edward
3. Whoever said money can't buy you happiness didn't know where to shop - Blair Waldorf
4. If two people are meant to be together, eventually they'll find their way back - Chuck Bass
5. People change and things go wrong, but just remember life goes on - Mac Miller
6. Live fast, die young, be wild and have fun - Lana Del Rey 
7. If you expect the world to be fair with you because you are fair, you're fooling yourself. That's like expecting the lion not to eat you, because you didn't eat him - Anonymous
8. Life is like Facebook, people will like and comment your problems, but no one will solve them because they're busy updating them - Lucy Hale
9. Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutley ridiculous than absolutley boring - Ariana Grande
10. I'm not a psychopath, Anderson. I'm a high-functioning sociopath. Do your research - Sherlock (BBC)
11. Stars can't shine without darkness - Anonymous
12. Take risks: if you win, you will be happy. If you lose, you will be wise - Anonymous
13. I ain't no hipster but girl I can make your hips stir - Mac Miller
14. If you live to be 100, I hope to be 100 minus 1 day, so I never have to live without you - Winnie The Pooh
15. Happiness is a journey, not a destination - Ben Sweetland
16. Two things are infinite - the universe and human stupidy. And I'm not so sure about the universe - Albert Einstein 
17. When a man is tired of London, he is tired of life. For there is in London all that life can afford - Samuel Johnson (favoriten!!!!!!!!!!)
18. Strangers are just friends waiting to happen - Rod McKuen
19. Sometimes good things fall apart so better things can fall together - Marilyn Monroe
 
PUH! Det där tog tid, så hoppas verkligen ni tog er tid att läsa det... haha. 
 
Min outfit när jag var i Danmark förra veckan
XOXO S
 
comfy back to school outfit
 
 
 
Knåppade ihop en outfit som jag själv lätt skulle bära. Bekväm och enkel. För en sån dag då man inte orkar fixa sig speciellt mycket. Fixa håret lätt med hjälp utav en mössa och piffa upp outfiten med ett starkt läppstift. Allt kommer från Gina tricot!
 
 
XOXO M
Hej!
Tänkte visa er vad jag fick utav min släkt i Tisdags. Fick mest pengar men det var också det jag önskade mig så det var bra. Vet redan en sak jag skall köpa som jag velat ha så lääääänge. Men vad det är får ni se när jag köpt den. Ledtråd .. finns att köpa på bland annat Kicks och Åhléns. Kan ni gissa vad det är?
 
Alltid bra att lägga i brudkistan tills man flyttar hemifrån.
150kr på Kicks.
Fick lite pengar i detta fina papper. Tyckte det var coolt så sparade det ;)
 
Som ni kan se så fick jag pengar av nästan alla. Super glad och tacksam för allt jag fick, tack så jätte mycket allihopa!
 
Fick dessutom pengar till ett åkpass på Liseberg av mamma och pappa. Hoppas jag hinner åka dit innan säsongen är slut.
 
Om ni undrar vad det är jag har på naglarna så är det Essie's 'Muchi, muchi' :)
 
 
XOXO M
Halloj polare!
 
Har nyss varit på torget och hyrt film med mamma. Denna gången fick det bli de här tre.
 
Love and honor, Mördaren ljuger aldrig ensam & Searching for sugar man. Dom två först nämnda valde jag till min tjejkväll ikväll. Tre av mina närmsta vänner kommer för att fira att jag fyllt år. Skall bli så mysigt. Har ni sätt någon utav dessa? isf vad tyckte ni?
 
 
XOXO M
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I början av året, 16 februari tror jag, for jag och min familj iväg till Österrike. En jätterolig resa som inkluderade flygplatser, skidåkning och shopping! På Köpenhamns flygplats införskaffade jag mig min första VS-produkt (en Pure Seduction-mist) och sniffade på den mest hela tiden haha. Skidåkningen var faktiskt väldigt rolig och sista dagen åkte jag, min syster och min mamma till Innsbruck och gick på Primark! Började gråta när jag såg skylten haha alltså jag är så patetisk.. Slösade runt 500-600 kr men fick med mig så mycket. En låt som får mig att tänka på denna resan är Call It What You Want - Foster The People
 
(alla bilder är tagna av Thilda) 
 
Väldigt snart efter det fick man höra att de irländska tvillingarna skulle tillbaka till Sverige igen. Allt gick så jävla snabbt haha men tillslut övertalade jag päronen och begav mig mot Karlstad med Mathilda! Där träffade man bland annat Norea, Evelina, Vira, Clara, Emilia, Emelie och Louise och ett par nya kompisar. Saknar alla så grymt mycket! Mycket kändisar träffade man också; John och Edward, Anton Ewald, Peter Jöback, Erik Segerstedt, Oscar Zia, Marie Serneholt, Behrang Miri osv. Jättejätterolig helg och gud skulle ge så mycket för att få återuppleva den! Två låtar som får mig att minnas allt: You - Robin Stjernberg och Begging - Anton Ewald
 
 
Sen var det mars och då blev jag äntligen byxmyndig! Haha nej men, fyllde år gjorde jag den 27 och strax därefter kom denna skönhet på besök. Vi gick på Emporia, köpte twinietröjor, gjorde om vår blogg och hade en mycket rolig photoshoot. Vissa av bilderna är väl, eh, mindre snygga (host, mittenbilden) men man får väl bjuda på sig själv! :D Vet inte riktigt varför jag satte detta som en höjdpunkt tbh? Men det var kul att få igång bloggen på ett fint och roligt sätt, och jag antar att det var kul för oss. En låt jag lyssnade på mycket under denna period var Missed Calls - Mac Miller
 
 
Nu kommer vi till det bästa detta året ♥ London! Mellan den 3-6 maj befann jag mig i himmelriket med min saknade klass. Vi gjorde så himla mycket; shoppade, åkte sightseeing-buss, gick på British Museum, var på musikal, gick på promenader, hängde på vandrarhemmet, bara andades in den fantastiska luften. Väl hemma igen var jag ca 3000 kr fattigare, men 10 000 gånger lyckligare. Jag hade varit i London. Shoppat på Victoria's Secret, Primark, Boots, massa souvenirbutiker.. Vandrat runt på Oxford Street och bara släppt tag om alla problem hemma i Sverige. Nä, London är verkligen det absolut bästa jag vet. Låtar jag lyssnade på mycket där: Mac Miller - Of The Soul, Kanye West - Touch The Sky och The Clash - London Calling. (psst! Här är min HAUL från allt jag köpte där; http://www.youtube.com/watch?v=jHQI1OXIHjc)
 
Detta var början på mina höjdpunkter, ska göra fortsättningen i helgen c:
 
Vissa är väl mer seriösa, andra lite mer 'äh, om det inte händer så händer det inte" haha. Men detta är iaf 20 önskningar/drömmar som jag har! De som jag allra helst skulle vilja uppleva är väl; stop feeling so insecure, meet Ariana Grande, have a love like Caleb and Hanna in PLL, own a home with a skyline view, cure breast cancer och feel confident without makeup. Är det något av detta ni själva skulle vilja uppleva? :)
 
XOXO S
Godmorgon bloggläsare! (om vi hunnit få några) hehe
 
Igår var jag hos frisören och klippte mig. Det behöves verkligen. Klipper mig relativt ofta men varje gång känns det som det verkligen behövs. Klippte luggen (så jag äntligen kan se igen, puh) och topparna. Bad även frisören att hon skulle plocka mina ögonbryn och resultatet blev super bra. Tips till er som har svårt för att plocka ögonbrynen själva, för att det gör för ont etc. Gör det hos er frisör. Det kostar kanske lite extra men är så värt det. Dem har special pinsetter etc så det gör betydligt mindre ont. Självklart får jag ju fixa till dem då och då. Men så värt för ett par fina bryn.
 
Har nyss insätt att skolan börjar om 3 dagar. Helt sjukt hur fort sommarlovet har gått. Men skall bli jätte kul att börja på gymnasiet, ny skola, nya människor, ny stad. Åh skall bli så kul. ( är jag den ända som längtar?) hehe. Tänkte iaf att jag kanske skulle göra lite olika inlägg om höjdpunkter från sommarn osv. Tycker ni det låter som en bra ideé? och isf vad vill ni se?
 
I morse innan jag klippte mig. Hade precis duschat när jag tog bilden så kanske inte direkt ultimata "före" bilden. Men den får duga :)
 
 
.. Och såhär blev resultatet. Kanske inte så stor skillnad men jag är supernöjd. Ledsen för att ge er mobilbilder men bär inte runt på systemisen alltid. Åh nu känner jag mig verkligen redo för hösten!
 
XOXO M
 
 
20 dreams you have 
19 quotes you love
18 names you like
17 words you like 
16 things you do when you're alone 
15 things you like to do 
14 books you have read/would like to read
13 songs you can't stop listening to
12 facts about you
11 things of you room
10 persons you can't live without
9 videos you like
8 favorite foods
7 persons/artists/both you dislike
6 things you can't live without
5 pictures of you when you were little
4 places you want to go to
3 letters to 3 different people
2 languages you wish you knew/want to learn
1 phrase that describes you

↑ 
Den här listan ska jag börja med och ha en siffra/punkt per dag. Tänkte att det kunde få er att lära känna mig bättre på ett roligt sätt! Börjar imorgon.
(Psst - om ni kommenterat vår blogg och vi inte svarar tillbaka men bloggen har uppdaterats med ett nytt inlägg, kan det bero på att det är tidsinställt! Så vi ignorerar er inte)
 
XOXO S
 
 
Som jag sagt 125 gånger innan; jag fattar inte min stil? Men haha, slängde ihop en snabb outfit och blev väl ganska nöjd! Tycker parfymen (som för övrigt är Rihannas och får mig att tänka på Clara...) luktar så sjuuukt gott! Andra favvisar i outfiten är tröjan, mössan, halsbandet, väskan, jackan... Okej då; allt. Haha :( Vad tycker ni? :D
 
XOXO S
mask från Kicks 20 kr // gosestrumpor från Cubus 70 kr // rosa mjukisbyxor från Cubus 100 kr // deo (LdB) från Ö&B ca 15 kr // minikroppstvål från Dove Ö&B 10 kr // två armband från Glitter, 2 för 20
 
 
 
Heeej bloggen!
Igår var jag på Nova Lund med två av mina bästisar, Max och Sato. Fyi är det ett relativt stort shoppingcenter där jag bor. Jag fick med mig hem ett par saker jag verkligen velat ha/behövt länge, så det var kanon att jag fick med mig det hem! Om jag ska tipsa er om något ska jag tipsa om strumporna som även fans i mintgrön och skrikrosa. Sjukt mysiga!! Lever i princip i dem, haha. Har inte testat masken så tänker inte rekommendera den riktigt ännu, men ska prova den på lördag eller söndag då jag kan skriva vad jag tyckte. 
Nu börjar det förresten närma sig gymnasiet och jag är så sjukt nervös och har aldrig varit mindre taggad inför något i hela mitt liv hahah.. Usch. Vi får hoppas det går bra iaf. Nu ska jag göra några tidsinställda och sen ska jag städa mitt rum tror jag.. Vi hörs!
 
XOXO S
I Tisdags fyllde jag ju 16 som ni antagligen läst här på bloggen. Här kommer lite bilder på hur jag såg ut under min 16onde födelsedag.
 
Och nej jag är inte naken på bilden, även om det ser ut som det ;) (min lugg är oerhört lång också men den skall klippas idag)
 
Så det var alltså såhär jag såg ut i Tisdags. Ledsen för våran smutsiga spegel i hallen men ni får stå ut, haha. Klänningen är från Vila och är köpt i Maj. Kostade mig 499kr om jag minns rätt.
 
 
XOXO M
 
 
 
 
För några veckor sedan så införskaffade jag mig den här snygga väskan. Tänkte ha den som skolväska eftersom den är så himla rymlig. Den är i äkta skin och från märket 'Vera stockholm' som dom bland annat har på Åhléns, kostade mig 1199kr.  Jag tycker personligen att det är i det dyraste laget men jag kunde inte motstå. Hur ser er skolväska ut?
 
 
Som ni ser är den fylld med praktiska fack. Finns plats för dator, böcker och personliga saker. Love it!
 
I verkligheten är väskan lite mörkare men kameran plockade tydligen inte upp de.
 
XOXO M
Halloj!
 
Tänkte ge er ett bra tips nu inför hösten/vintern. Om ni precis som jag kommer pendla till skolan kan de vara gott att ha något varmt att dricka medans man väntar på bussen/tåget på morgonen. Speciellt regniga höstdagar eller kalla vinterdagar. Så för några veckor sedan köpte jag denna drick-termosen från Starbucks. Den är perfekt till kaffe, varmchoklad eller te. I mitt fall kommer den för det mesta vara fylld med vanilj-te. Mitt stora beroende, hehe.
 
Starbucks 169kr.
 
 
XOXO M
En handkräm ur kollektionen "I love...", denna heter Strawberries & Milkshake! Vad jag gillar med denna är att den är liten och tar inte mycket plats, alltså är den bra att ha med i handväskan eller skolväskan om man så nu önskar. Vad som är ett minus är att den är relativt dyr för sin storlek - 49 kr.. I vissa affärer t.o.m. 69. Men den luktar mumma!
 
En handkräm av Soap & Glory. Detta är min sanna favorit! Finns bara att köpa på Boots i Storbritannien (vad jag vet..) men finns antagligen på internet att beställa hem också. Som ni ser heter denna Hand Food. Kostade runt 100 kr men såååå värt! Den luktar gott, gör händerna mjuka, innehåller mycket och är i mitt tycke fin att titta på också. Perfa!
 
Sist men inte minst, min älskvärda "hand and body cream" från världens bästa Victoria's Secret. Denna är i min favoritdoft Pure Seduction. Älskar denna såhääääär mycket (och lite till!), jag tycker att denna luktar godast av dessa krämer! Denna köpte jag i VS-affären i London på Bond Street för ca 110 svenska. 
 
Här fick ni alltså några tips på riktigt bra handkrämer! Skulle jag rekommendera er att skaffa en att ha i handväskan skulle jag säga nummer ett, skulle jag rekommendera er att köpa en som gör händerna riktigt mjuka skulle jag säga nummer två och skulle jag rekommendera er att köpa en som luktar himmelskt skulle jag säga nummer tre
Hoppas detta hjälpte er!
 
XOXO S
Heeey guys!
 
I detta inlägget tänkte jag visa för er vad jag fick utav Saga i födelsedags-present. Eftersom de var presenter vet jag inte hur mycket dem kostade eller vart sakerna är köpta. Vet dock att ringen är från Glitter och hårinpackningen från Klippoteket. Är jätte tacksam för alla fina saker ily besti festi!
 
Stilren och hur fin som helst, passar till allt!
 
Vet att det blev helt fel fokus på den här bilden. Men jätte söta örhängen som också passar till allt!
 
En Madonna skiva. Förra sommarn var jag och Saga på Madonnas konsert i Ullevi och då köpte Saga en tröja som minne men jag köpte inget. Så hon sa att hon köpte den så jag skulle minnas konserten. Gulligt :') plus det är en hel del bra låtar på den. Har ni hört Gang bang? Girl gone wild? eller Give me all your luvin' gå in på spotify och lyssna vet jag!
 
Och så till den sista presenten jag fick, en hårinpackning från Klippoteket. Jag har inte hunnit testa den ännu men den luktar hur gott som helst!
 
 
Fast riktigt den sista presenten var det inte. Jag skall få välja om jag vill ha ett Iphone-skal eller en handsanitizer från Bath and bodyworks med som hon senare i höst skall beställa. Vad tycker ni skall jag välja Iphone-skalet eller handsanitizern?
 
 
XOXO M
 
 
Köpt lite nya idrottskläder till skolgympan som jag tänkte dela med mig av. Allt kommer från Stadium.
 
 
 
Linnena kosta 149kr styck & shortsen 199kr.
 
Linnena är lite längre vilket jag gillar väldigt mycket och shortsen är luftiga och sköna. Stora favoriter!
 
 
XOXO M
 
 
 
 
Började lyssna på Ariana Grande någonstans runt februari detta året och har varit fast sedan dess. Tycker hon har så himla mycket talang och älskar verkligen den sortens musik hon sjunger. Min favoritlåt måste nog dock vara Baby I (tryck på orden så kommer ni till låten!) eftersom den är så hiiiimla perfekt! Vad tycker ni? Och tycker ni som många - att hon påminner om Mariah Carey?
 
XOXO S
Hipp hipp hurra för idag är det min dag!
 
Nu har lilla jag funnits på jorden i 16 år. Helt sjukt va fort tiden går. Första dagen som 16 skall spenderas i köket. Skall baka som en tok för ikväll kommer min kära släkt för att fira. Hoppas ni alla får en lika bra dag som jag!
 
 
Bild från midsommar detta året :)
 
XOXO M
 
 
 
 
 
Just nu är dessa tre ett par av mina favoritprodukter. Läpp-produkterna är utmärkta för handväskan och doftar ljuuuvligt! De sitter perfekt på läpparna - inte för kladdigt men det märks ändå att man har på sig det. Tror de kostar runt 25 kr i Sverige. Och angående min bodylotion var jag lite halv för den i början.. Jag vet inte, tyckte den luktade rätt tantigt tbh? Men har börjat använda den rejält på sistone och tycker att den gör huden superduperlen! Den köpte jag på Kicks rea för ett tag sen för kanske 160 kr? Brukar kosta runt 300-400. Så lätt värt!
 
XOXO S
 
Med denna halvgroteska bilden säger jag: idag är det ingen vanlig dag, nej det är Mathildas födelsedag! Hurra på dig min bästa kompis ♥ Jag älskar dig till månen, till stjärnorna och tillbaka och kommer finnas här för dig tills slutet. Du är världsbäst!
(Bild: Från vänster till höger på översta raden; Chanel, Ed Westwick, VS-kvitto, Blake Lively, Lana Del Rey, Ariana Grande, VS-märke. Mittersta raden; kuponger från Sthlm när jag träffade Jedward, PLL, VS-kvitto, VS-modell, American Apparel (+ Primark och VS-tags), London, Ed Westiwck. Nedersta raden; Mac Miller, Ed Westwick och Leighton Meester, John och Edward, Mac Miller och Ariana Grande, Ed Westwick och Leighton Meester.)
 
Är ni som jag? Vill inte ha uppe hundratals med posters men vill fortfarande sitta och dregla över snygga bilder eller visa folk som kommer på besök vad ni tycker om för något?
Jag gjorde detta lilla typ "wannabe collage" för ca en månad sen och är själv väldigt nöjd. Jag spenderade en eftermiddag på att printa ut och klippa i bilder och få upp dem så att de satt snyggt på denna magnettavlan från Ikea. Fick den för flera år sedan så vet tyvärr inte vad den kostar men tror inte den kan vara allt för dyr. Den tar inte heller upp speciellt stor plats, så allt är super! 
 
 
 
Vet inte om ni fick jättemycket inspiration haha men jag blev iaf inspirerad när jag såg alla collage-bilder som är populära nu. Kommentera gärna vad ni tycker!
 
XOXO S
 
boyfriend jeans
 
 
En snygg och ganska enkelt outfit för hösten. Piffa lätt till en annars ganska tråkig outfit med en sjal eller något mönstrat. Vilket i detta fallet är väskan. Vad matchar ni era boyfriend jeans med i höst?
 
XOXO M
Hejsan,
jag tänkte starta ett nytt sorts inlägg vi tänkte kalla "budget vs. pricey"! Här kommer vi rekommendera två stycken likadana produkter fast med olika märken, ett lite billigare och ett lite dyrare. Helt enkelt för att ni ska kunna veta om det egentligen är värt att köpa ett som kostar mer eller om det räcker med att köpa den billiga varianten!
Idag tänkte jag prata om värmeskyddssprayar, den som är lite mer "pricey" är från märket BlowPro (skrattar fortfarande åt namnet) och den som är mer "budget" kommer från Proffs
 
 
Den som kommer från BlowPro finns att köpa på Kicks och säkerligen Åhléns också. Har för mig att den kostar runt 130-140 kr men är inte helt säker. Den från Proffs köpte jag däremot från H&M's rea för ynka 20 kr, så var tvungen att testa! 
Jag tycker personligen att båda funkar helt utmärkt. De är båda lätta att använda. Det enda jag tycker är bättre med BlowPro egentligen är doften, haha. Det som kan vara lite dåligt med BlowPro är att den ska användas på fuktigt hår, medan den från Proffs kan användas på både blött/fuktigt och torrt hår. Annars finner jag ingen större skillnad mellan de olika produkterna. Så det kan nog vara rätt värt att köpa den billiga versionen! 
 
 
Såå detta var mitt första budget vs. pricey inlägg, om ni tyckte om det eller om det hjälpte er får ni gärna kommentera eftersom jag gärna gör fler såna inlägg! Tills dess får ni ha det braaa,
 
XOXO S
Snart börjar skolan igen och rutinerna kommer tillbaka. Ett tips för att göra plugget roligare är att införskaffa sig lite nya saker, så som pennor, fina anteckningsblock och en ny skolväska. Ni kanske kan få lite tips från grejerna jag köpt. Hoppas det!
 
 

Mapp Åhléns 19kr/anteckningsblock Åhléns 29kr styck.
 
 
Kalender 'Ordning och reda' Åhléns 239kr.
 
 
Överstryckningspenna Åhléns 15kr/Stiftpenna Åhléns 25kr/Stift Åhléns 19kr/Pennfack bokhandel 99kr. (tips: stryck över de viktigaste inför ett prov etc)
 
Linjal bokhandel 10kr/färgpennor Åhléns 99kr Åhléns/indexflikar Åhléns 19kr. (Tips: är att fylla i kalenderna med färgpennor, roligt sätt att ha koll på läxor) (Tips: Om du pluggar och vill veta vilken sida du är på sätt ditt en indexflik)
 
Kollegieblock IcaMaxi 15kr/Limstift IcaMaxi 25kr. (Kunde inte motstå de söta limstiften, hehe)
 
Pennor IcaMaxi 10kr/Sudd IcaMaxi 10kr/pennväsare Nille 2 för 10kr. (Saga har den andra pennväsaren)
 
 
XOXO M
 
 
Hejsan allihopa,
Nu har vi skaffat en bloglovin' knapp som ni kan följa oss på! Den finns under headern till höger, om ni inte ser den får ni trycka på F5. Vi kommer följa alla tillbaka! Vi har även fixat lite med designen så nu ska den se bra ut, om den inte gör det får ni tycka till i kommentarerna.. Det är ju ni och inte vi som ska läsa bloggen och därför skulle vi uppskatta det hur mycket som helst om ni gav oss lite ärlig respons.
Denna veckan kommer vi lite smått börja med uppdateringen - vi har många idéer för inlägg, men eftersom detta är sista sommarlovsveckan så är det mycket vi båda ska hinna med. Men efter det så kör vi på!
 
 
XOXO, S & M
Heeey allihopa!
 
Vi har bestämt oss för att börja om på nytt. Dels för att få en ny fräsch start och för att förfina bloggen. Nu kommer vi börja med mycket bättre inlägg och börja lyssna mer på era önskemål. Men då måste ni också dela med er utav era åsikter. Vi tar emot alla tankar kring våran blogg för att göra den så bra som möjligt för er läsare. Som ni kanske vet börjar vi gymnasiet nu till hösten och vi skall försöka göra vårt bästa med att hålla bloggen på topp. Imorgon skall vi fixa bloglovin' där vi kommer följa tillbaks alla ni som följer oss. Så de vore jättekul om ni kunde ge oss en follow. Hoppas ni trivs, kommentera mera!
 
 
Som ni ser så har vi även gjort en ny header. Vad tycker ni? själva är vi lite halvnöjda. Men den får vara tillfällig tills vi ses nästa gång.
 
XOXO