Hellooooo!
En superglad, överspeedad och taggad Saga skriver! Äääälskar julen. Kan bara inte vänta tills det blir tisdag och julafton. :') Sitter i skrivande stund och lyssnar på min "Sagas christmas babyyy" lista på Spotify och bara känner hur lycklig jag är, hahaha. Hoppas ni känner er minst lika glada som jag. Idag har jag iaf varit en snabbis på stan för att titta på när min lillasyster hade dansuppvisning vilket var jättemysigt, bortsett från det faktum att jag frös ihjäl... Ett par sommarjeans med en relativt tunn jacka är inget jag rekommenderar den 21 december, haha. Nu ikväll ska jag nog bara mysa med familjen och ta det lugnt för nu har jag äntligen LOVHur känner ni över julen?
 
XOXO S
Två bilder från i somras när jag och min familj besökte Köpenhamn för en dag, ååh saknar mitt hår..:'(
 
Yooo!
Befinner mig just nu i mitt rum lyssnades på Mac Miller medan jag dricker Earl Grey-te och försöker bli av med min räliga hosta. :( Blir nog ingen skola imorgon, vill verkligen bli frisk tills skolavsluntingen och julen. Är verkligen jättetaggad!! Idag åkte jag och familjen till Emporia för att köpa julklappar och jag är verkligen nöjd med vad jag köpte! Så vi får hoppas att mina syskon och föräldrar blir lika nöjda som jag. :D Har ni köpt julklappar ännu? Jag har faktiskt en kompis kvar att köpa till, så om ni har tips på vad man kan köpa till en tjej som gillar spel, anime/manga och liknande som inte är för dyrt får ni gärna kommentera! Kram på er :)

XOXO S
 
Tänkte att jag som sjukling en lördagskväll som denna kunde skriva ett gulligt litet tips-inlägg angående ett av mina senaste inköp - Sleeks ögonskuggepalett vid namn "Au Naturel Palette"! Denna införskadde jag mig när jag och Mathilda hade ett dagsbesök i Köpenhamn för ett par veckor sedan. Kostade runt 130 kr på Sephora vilket jag tyckte var ett rimligt pris så jag slog till! Är hittills väldigt nöjd! Färgerna är som ni ser ganska naturliga vilket jag tycker är superfint. Jag tycker också det är bra variation mellan färger man kanske hellre använder till vardags och färger som är fina på fest. De är bra pigmenterade och sitter bra på ögonlocken! Så denna skulle jag definitivt rekommendera. Använder ni ögonskugga? Föredrar ni också lite mer naturliga färger? :)
 
XOXO S
Vad har du på dig? - Jeans, grå tröja och grå munkis
 
Vilken var den senaste filmen du såg? - Insidious 2
 
Hur uppvaktar man dig? -  Ca svåraste frågan i världen!! Men alltså, jag gillar folk som är glada och bjuder på sig själva.

Vem känner dig bäst och varför? - Svår fråga den med! Men mina föräldrar. Dem känner mig (lite för) väl.

Vad stod det i ditt senaste skickade sms? - "Okej! Börjar gå <3"

Vad står på din shoppinglista till våren? Shit har knappt tänkt på det.. men har börjat tycka om vita jeans på sistone och vill verkligen ha ett par nya converse. Så kanske det!

Den du senast sov över hos - Det måste ha varit Sigrid

Vilket mål jobbar du mot just nu? - Gymma mer, äta bättre och MÅ bättre. ♥

Vad vill du bli när du blir stor? - Rik som faaan!! Hahaha, nä men, vill arbeta med ett yrke som går ut på att hjälpa andra.

 Halvkonstig gammal bild från i somras... Saknar värmen :'(

Kakor, chips eller godis? - Godis utan tveeeekan

Ljushåriga eller mörkhåriga killar? - På ett sätt spelar det ju självklart ingen roll, men dras nog mer till mörkhåriga..

När grät du senast? Varför? - Igår för jag mådde jättedåligt hehe

De bästa svenska skådespelarna? - Håller knappt koll på svenska.. Så ingen aning tyvärr

Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Sminka av mig och sminka nytt, packa väska för ikväll och köpa födelsedagspresent till Sigrid

Skriv namnet på någon du ser upp till - Oj finns så många! Men Ariana Grande är en tjej jag verkligen beundrar för hennes värderingar och åsikter. Önskar jag var lite mer som henne.

Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Mamma rent utseendemässigt, men båda två när det gäller personligheten

Hur lång är du? 178 cm lång

Skjorta - KappAhl // stickad tröja - Lager 157 // jeans - Dr. Denim
 
Hejsan svejsan,
Bloggningen har verkligen legat på noll den senaste tiden, vilket jag är jätteledsen för! Men den senaste veckan har jag tänkt jättemycket på bloggen och nu kommit fram till att joo, jag vill nog blogga. Om jag sedan plötsligt slutar borde ni vara vana ändå ;) Hahaha. Iaf! Tolfte december idag och 12 dagar kvar tills julafton. Imorgon är det Lucia. Känns som att det var midsommarafton igår.. Puh, åren går bara fortare och fortare haha! Ikväll kommer iaf Isabel hem till mig för att sova över eftersom vi båda sjunger i skolans Luciatåg. Vi ska först sjunga för massa byggarbetare och sedan inför hela skolan (typ 120 pers lol). Hahaha, det ska bli kul iaf! Hoppas ni mår bra och tycker att det känns bra att iaf jag ska blogga igen! Kram på er!

XOXO S
 
Heeeeej!
Åh äntligen är jag tillbaka efter en vad det känns som ett års lång bloggpaus, haha! Hoppas innerligt att jag kan hålla igång det nu. Det är bara så svårt (i alla fall för min del) att komma igång med det igen när man varit borta ett tag. Men som sagt ska jag försöka blogga nu igen. (Glad Norea? Haha :D) Imorgon ska jag försöka blogga litegrann men nu har jag faktiskt naturkunskap att göra såå får låta detta inlägget vara lite tråkigt. Puss och kram, vi hörs!
XOXO S