Kjol (klänning) - Cubus // tröja - Pull&Bear // strumpbyxor - vet ej // kängor - Dinsko tror jag
 
Bonjouuuur kompisar!
Har varit rätt kasst med uppdateringen på sistone.. fullt medveten om det, men har bara känt mig så trött rent allmänt de senaste dagarna och inte orkat med bloggen. Men men. Nu bloggar jag! Idag är det europeiska språkdagen så min skola hade workshop hela förmiddagen och sedan for vi till Malmö för att få veta lite mer om hur det är att studera utomlands.. Funderar faktiskt på att skippa London nästa år och istället vänta tills universitetet och plugga där då. Känns som att det skulle vara lite bättre. Efter det åkte jag hem med Ida, Isabel och Linn och ikväll ska jag och mamma antagligen till stan. (min bästis har fyllt hela 17 och jag behöver ett par saker!) så vi hörs! Ta hand om er!!
 
XOXO S
 
Tjääänna!
Just nu sitter jag iklädd min rosa Ziperall (samma sak som OnePiece fast annat märke), dricker kaffe, lyssnar på Mac Miller och bara softar. Har en riktigt skön slappedag idag helt enkelt. Ikväll åker jag dock in till stan för att gå en runda på Kulturnatten, får se vad som händer då. Tror inte jag stannar länge dock haha. Nä så nu i eftermiddag planerar jag på att fixa lite smått och gott samt skapa ett par tidsinställda. *så intressant liv* Vad gör ni andra idag? :)
 
XOXO S
 
Detta är vad jag använder mig av varje kväll. En Garnier-sminkborttagningskräm, en cleansing cream/scrub från Nivea och en mjukgörande kräm, även den från Nivea
 
 
Först tar jag min sminkborttagningskräm på en pad från Gunry (jag köpte min på Ullared men tror det finns på Ö&B, bra och billigt) och detta använder jag faktiskt bara runt ögonen. Kan rekommendera den för er som har lätt för att få torr hy, jag har använt olika krämer tidigare som gjort mig jätteirriterad runt ögonen, men denna fungerar jättebra! 
 
 
Till sist (detta gör jag dock bara vart andra-tredje dag) sköljer jag av ansiktet med ljummet vatten och skrubbar i denna scruben i hela ansiktet. Den gör huden jäääättelen! Märkte skillnad redan första gången jag använde den. Efter det torkar jag av mig och tar på mig den krämen ^ som gör huden dubbelt så len, hihi. 
Sedan brukar jag också ha ansiktmask någon gång i veckan då jag antingen använder en engångs eller så har jag en tub med ansiktsmask som jag också använder. Hoppas detta kunde hjälpa er som vill ha lenare hy eller tips på sminkborttagningsmedel!
 
XOXO S
Fastnar inte på bild idag, haha..
 
Hejsan!
Idag har det varit såpass kallt att jag faktiskt frysit när jag vart klädd i mössa och jacka. Känns som att det var ett tag sen, haha. Idag har i vilket fall varit en lugn dag - spanska och svenska, slutade kl 11, åt lunch hos farmor, träffade en kompis och köpte matsäck inför imorgon. Nu är jag hemkommen och funderar på om jag ska släpa mig till gymmet ikväll, heheh.. Är faktiskt riktigt trött så tror det kanske blir en tv serie-kväll annars. På tal om tv serier - vill ha tips på nya! Ni behöver inte rekommendera PLL, Gossip Girl, Vampire Diaries, Sherlock eller Skins eftersom det är serier jag redan sett/kollar på. Kan ni några andra ni kan tänka er att jag kan gilla - hjälp!

XOXO S
Skal 1&2 - marknad // 3 - Primark // 4 - Teknikmagasinet // 5 - London
 
Om det är något jag är heeelt obsessed med, så är det skal! Bortsett från dessa har jag säkert 10-15 till. Dessa är dock de jag använder oftast. Tycker att alla (förutom möjligtvis tvåan, haha) är rätt lättmatchade och jag tycker det är supersnyggt när skalet matchar till sin outfit. Jag tycker det gör en "extra touch" liksom. Ni som också har iPhones eller andra mobiler som tillåter skal, har ni många eller ni håller er till ett?
 
XOXO S
 
Vet inte varför det blev så dålig kvalité?! Men men. Jag hade mer än gärna tagit på mig något sånt här en kall höstdag. Allting kommer ifrån Mango förutom klockan och body lotionen/et (?) då klockan kommer från Marc Jacobs och lotionen/et (haha skrattar) kommer från Lush. Tycker speciellt om skjortan, jeansen, väskan och klockan. Sen bara ääälskar jag mössor, haha. Tycker ni om något i denna outfiten? :)
 
XOXO S
 
Hola bloggisläsare!
Ledsen för att det inte blev någon bloggning igår men *turns on the personal-mode* jag mår helt ärligt rätt kasst just nu.. Såå. Ja. Har så lite ork för saker så som bloggen, men ska försöka få igång det igen. Idag var jag iaf i skolan och det var ganska lugnt. Ser faktiskt fram emot fredag då alla ettor och tvåor ska åka till ett slott (typ?) längre upp i Skåne för att ha en mer kreativ dag. Tror det kan behövas för min del.. Hehe. Har faktiskt inget mer att skriva eftersom mitt liv är rätt drygt atm, men ska göra några kreativa senare ikväll. Vi hörs!
 
XOXO S

Jeans - Dr Denim // vitt linne - Gina Tricot // mörkblå stickad tröja - Lager 157
Tjena!Idag bar jag denna simpla men snygga höstoutfiten i det regniga vädret. Har haft en riktigt chill dag, först teoretisk idrott, sedan lunch och sist engelska då vi (som sagt) arbetar om London. Hihi. Nu har jag en liten minilista på saker jag ska hinna med innan jag beger mig mot gymmet ikväll så borde nog skynda på lite. Undrar för övrigt om ni har något sorts önskeinlägg som vi kan förverkliga? Eller är det någon inläggstyp vi redan har som vi skriver om för sällan - eller kanske för ofta? Kommentera mera! 
XOXO S
Sport-bh - H&M // 199 kr
 
 Dr Denim-jeans (velat ha sååå länge!!!!) - Carlings // 399 kr
 
Strumpor - H&M // 79 kr
 
Ursäkta de superkassa bilderna, men systemisen har inget batteri! Detta var iaf var jag införskaffade mig igår. Är så jäkla nöjd med jeansen, de ser ut som XXS när man håller dem framför sig men när dem sitter på benen - god damn!! De sitter jättesnyggt.
 
XOXO S
Hejsan alla bloggläsare!
 
Igår var jag på Liseberg hela dagen med en utav mina bästa vänner Emilia. Dock var det riktigt mycket folk, så vi fick köa en heldel. Men det var kul iaf. På kvällen träffade vi 3 trevliga killar som vi hängde med. Åkte Atmosfear, Balder, Kanonen osv med. Jätte roligt! Så det var anledningen till att jag inte hann blogga något igår.
 
Idag har jag hunnit med att städa mitt rum, plugga nk, engelska och spanska. Jag hann även med ett avsnitt av Bones och ett av Gossip girl. Nu tänkte jag chilla framför datorn lite och sen blir det Fuego.
 
Vad skall ni göra utav resten av dagen? :)
 
Vi fick så himla söta Lisebergsband också, ljusrosa med vita prickar :3
 
XOXO M
 
 
^ Hur kan det här vara sexigt, roligt och okej...
 
 
^ När detta anses vara horigt? 
 
Världen är fucked up. Blurred Lines (som för övrigt är den absolut äckligaste låten jag vet just nu pga dess hemska text och video) bara stiger i tittarsiffror och har gått om så pass stora artister som tex Elvis Presley. Hur sjukt är inte det?! En låt som refererar till våld inom sex har gått om en så stor legend. "I'll give you something big enough to tear your ass in two", "He don't smack your ass and pull your hair like that", "Do it like it hurt, like it hurt". Att kvinnor så ofta ska ses som sexobjekt som dessutom skadas, som att det alltid är männen som ska få all njutning. Nu menar jag självfallet inte att det alltid är såhär - absolut inte. Men det här händer så ofta så folk inte ser det.
Jag vet inte HUR många jag pratat med om denna videon och det är så FÅ som förstår det allvarliga. Folk är liksom vana vid att tjejer är lättklädda eller rent av nakna i musikvideos och att män har på sig svarta kostymer med dyra finskor. Det gör mig så ledsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
 
När Miley är naken i sin video, tolkar JAG det som att hon öppnade upp sig inför Liam som det tog slut med för ett tag sedan. Lite filosofiskt kanske men så tror jag. Hur gör detta henne till en hora? Hur gör detta henne slampig? Miley är känslosam i sin video, hon visar känslor. Då är hon en hora som är helt dum i huvudet. Men tre tjejer som dansar nakna inför helt uppklädda män, äsch det är ju bara riktigt sexigt. Jag ställer bara en fråga egentligen och det är vart fan världen är på väg. 
 
XOXO S
 
Hola amigos,
Sitter för tillfället på golvet i mitt rum och lyssnar på musik. Idag har varit en låång dag, haha. Var på modellaudition på ett shoppingcenter där jag bor, det kändes rätt okej efteråt och min kompis + mamma sa att jag var jätteduktig men njä. Haha. Jag var inte den typen de sökte. Såna små "skitsaker" kan verkligen sänka ner mitt självförtroende ordentligt så har varit rätt nere ikväll. Därför har jag inte orkat blogga förrän nu. Men gud vad deppigt det blir nu hah, jag shoppade iaf lite när jag var där (eller snarare mamma köpte grejer jag behövde) så lägger ut bilder på det imorgon! Nu ska jag strax sova. Har ni gjort nåt speciellt i helgen? :)
 
XOXO S
 
Vill tips er läsare om denna låten med Miley Cyrus, om ni inte redan hört den. Tycker lätt att det är hennes bästa låt. Blir bara allmänt jätte glad när jag lyssnar på den och får lust att dansa.
 
XOXO M
10 saker du tycker om:
London
Flygplatser med massa affärer
Att stå längst fram på konserter
Brittiska accenter
Saker som doftar gott! (parfymer, bodylotions, doftljus osv)
Feminism ♥
Att gymma
Min säng, heheh
Victoria's Secret 
Rappare som rappar riktigt snabbt!!
 
9 saker du vill göra innan du dör: 
Resa jorden runt
Simma med delfiner
Lyckas med att bli psykolog
Rädda någons liv
Färga mitt hår i nån crazy färg!
Köpa en stooooor lägenhet i Londonnn
Träffa Mac Miller
Vara statist i någon stor film/tv-serie
Hitta en talang som jag är riktigt bra på
 
Bilden är från weheartit
 
8 saker du är beroende av:
Kaffe hahaha
Instagram!!! Är inne där ca 97% av min vakna tid (heter Jedwartized där)
Ariana Grande's nya album ♥
Gossip Girl
Mina Nivea-lip butters
Min mobil, utan tvekan.. klarar knappt en timme utan den lol
Nuttis-bilder på mina babes Mac Miller och Ed Westwick
Min moroccan oil
 
7 sätt att vinna ditt hjärta:
Vara romantisk as fuck
Ska kunna få mig att skratta
Respektera vad jag tycker om och bryr mig om
Vilja gå på konserter med mig!!!!!!
Vilja cuddla jättemycket meheheh
Vara intresserad i samma saker som jag
Minnas småsaker om mig
 
6 ord som beskriver dig:
Övertänkande
Självkritisk haha
Lång
Fangirl..
Galen (när man väl lärt känna mig)
.. Kommer inte på mer :( sry guys
 
Fattar ej varför jag börjat ta bilder från denna vinkeln man ser ju jättekonstig ut lol
 
5 saker du tycker minde om:
Cancer
Könsdiskriminering
Dömande människor
Djurplågeri
Våldtäkter
 
4 av dina senaste köp:
Hollister-tröja
En "5 Subject Notebook"
Läkerol haha
Överstrykningspennor
 
Tiger - 40 kr
 
3 saker du inte klarar dig utan:
Familj och vänner
Musik
Internet
 
2 saker på din önskelista:
Juicy Couture-parfym
Ett par Dr Denim-jeans
 
1 bra serie:
Gossip Girl mmmmm
 
XOXO S
 
Har någon av er upplevt något av detta?
 
XOXO S
 
I denna fantastiska "låda" som jag fick av Mathilda i födelsedagspresent har jag förvarat maaassa saker från London. Kvitton, reklam, påsar från affärer, tuggummipaket (ja jag är världens mest patetiska person, deal with it) osv. Tror det kan vara bra att ha ett ställe på sitt rum eller någonting som man kan ta fram då och då som liksom "tar en ifrån verkligheten" när det känns svårt. Detta är mitt ställe. Har ni något? 
 
XOXO S
 
Hett tips: Sephora-borstar! Jag är fullt medveten om att dessa kostar över 100 kr styck (jag fick mina dock, hehe) men jag tycker faktiskt att de kan vara värda det. De är suuuperlena och jättefina. Dessa som jag har ^^^ heter Angled Blush och Small Eyeshadow. Dessa använder jag varje dag faktiskt och är sjukt nöjd. Så har ni mycket pengar i fickan men brist på sminkborstar - köp dessa finisar!
 
XOXO S
Skjorta - Lindex (mammas) // kjol - H&M // strumpbyxor - oklart // rosett - vet ej // armband - ur & penn
 
Yooooo!
Tänkte att eftersom jag börjar 12.30 kunde jag lika gärna slänga iväg ett litet inlägg. Hur är det med er? Med mig är det rätt okej! Är supertaggad inför min första lektion - psykologi, hehe. Idag slutar jag 16.30 så efter det ska jag direkt hem och plugga. Det känns lite som att mitt liv går i cirklar för det händer inget nytt typ, haha? Går upp, går till skolan, kommer hem, pluggar och varannan dag gymmar jag också. Ibland blir det något tv-serie avsnitt också. Lite tråkigt. :| Vad gör ni när ni kommer hem från skolan, bortsett från att plugga?
 
XOXO S
 
För några dagar sedan började jag lyssna på denna grymma tjej. Hon är endast 16 bast och påminner jätte mycket om Lana Del Rey tycker jag. Vad tycker ni?
 
 
XOXO M
 
Perfekta mysdagen enligt mig: regn, rosa mjukiskläder, bra musik i öronen, massor av kaffe och bra tv-serier/filmer. Vad gillar ni att göra på era "mysdagar"?
 
XOXO S
 
Vet att bilden är fruktansvärt dålig. Men hinner tyvärr inte fixa några systembilder idag. Nu har jag en nk-läxa att gå igenom och en klassfest att planera. Sen tänkte jag belöna mig själv med lite Idol. Vad skall ni göra en måndaskväll som denna?
 
XOXO M
Lite halvfula snabba bilder jag tog, hehe..
 
Tjenahejsan!
Idag är det måndag och jag känner mig suuuupertrött. Hela dagen har känts så himla seg på något sätt. Har däremot haft världens bästa engelskalektion idag - vi ska göra ett projekt som heter "A trip to London"!!!! Haha, när min lärare sa det flämtade jag till jättehögt, känner mig så himla töntig ibland när det gäller fandoms och saker jag älskar. :( Men gud, är så himla exalterad inför detta! Sen nu har jag kommit hem, det började regna (♥) och jag har småplockat lite på rummet. Känns som att jag städar typ hela tiden? Haha.. Men ikväll blir det gymmet och tv-serier. Ska förresten börja kolla på en ny tv-serie - The Vampire Diaries, har någon av er sett den? Är den bra? 
 
XOXO S
 
 
En utav låtarna som ofta spelas i mina högtalare. Riktigt mysiglåt!
 
XOXO M
Jag är ljusberoende. Jag älskar ljus i alla färger, former och dofter. Så sjukt mysigt. Tycker verkligen alla skall unna sig doftljus, ren Vardagslyx. Min absoluta favorit är Yankee candles. Dock är de väldigt dyra men värt varje krona. Här har ni min yankee candle familj..
 
Alla doftar helt underbart och precis som de beskrivs. Loves me, loves me not luktar tillexempel precis som prästkragar på midsommar och Red velvet luktar exakt som nybakta cupcakes. Lovely!
 
 
tarts-20kr styck
samplers-30kr styck
small jar - ca 130kr styck
medium jar- ca 230kr styck
large jar- ca 290kr styck
 
Vet inte exakta priser men på ett ungefär :)
 
 
XOXO M
 
 
 
 
Märkte först nu att den gula är upp och ner, hehe..

Tips för prov som ni säkert hört 10 000 gånger innan: överstrykningspennor, highlighters eller vad ni än vill kalla det! Dessa är superbra om man ska stryka över de lite extra viktiga sakerna inför provet. Det som är bra med att ha i olika färger är att man kan dela in texten i olika delar eller sammanfatta olika delar med hjälp av olika färger helt enkelt. Dessa köpte jag, som ni kanske ser, på Tiger för 10 krHar ni några tips för hur det kan bli lättare att plugga för prov osv?
 
XOXO S
För några veckor sedan var jag på Ikea. Då införskaffade jag mig en tavellist. Hur snyggt som helst och tar nästan inte upp någon plats alls på väggen. Perfekt förvaring för små saker eller prynader. Själv valde jag att ställa dit fyra gulligt muggar jag köpte för ett ex antal år sedan. I muggarna har jag lite gott och blandat. Ögonfransböjare, mascaror, läppglans osv. Sen har jag även gjort en liten yankee candle pyramid bredvid. Deffinitivt en av favorit detaljerna i mitt rum.
 
Tavellist-ikea-35kr
muggar-minns inte tyvärr-50kr styck
yankee candles samplers-yankee candle-30kr styck
 
XOXO M
Först går jag in på picmonkey.com där jag faktiskt redigerar alla mina bilder. Tycker det är ett jättebra och enkelt program + det är gratis!
 
 
Sedan väljer jag en bild som nu fick bli på Ariana Grande och Mac Miller, då bilden automatiskt kommer in under fliken "Basic Edits". Såhär ska det se ut då. Sedan går jag in under Exposure och Brightness och ändrar Brightness från 0 till 30. (där jag gjort den svarta rutan)
 
 
Såhär blir skillnaden! Detta är faktiskt allt jag gör med bilderna jag lägger ut här. Vad tycker ni, blir det bättre eller ser det jättekonstigt ut? Personligen gillar jag när det är lite ljusare, det sätter en gladare touch på bloggen tror jag! 
 
XOXO S
När min moster var här för några veckor sedan så fick jag en försenad födelsedags present som hon köpt i Hong kong. Det var en gul skinväska med döskallenitar på. Sjukt snygg till en skinjacka och ett par skinnyjeans. Love it!
 
 
 
XOXO M
Den absolut godaste VS-misten enligt mig.. även om typ halva Sveriges befolkning har den, haha. Vilken är er favorit, om ni någonsin doftat på en? 
 
XOXO S
Får ni datorer i skolan?
 
Det här är iallafall min skoldator. Jag fick den i Måndags och hittills tycker jag att den funkar jätte bra. Men det kanske beror på att den är helt ny. Lite ovant är det dock att gå från en Macbook till en Dell dator. Men har ju kvar min mac hemma så man får väl variera sig.
 
 
XOXO M
Som jag berättade häromdagen så har jag införskaffat mig lite nya ringar. Jag brukar alltid ha så svårt att välja rätt storlek. Antingen är dem så stora så att de trillar av, eller så är de så små att man inte får något blod i fingret. De borde ha mer storlekar på ringar. Typ mellan M och S iaf. Där är de en ganska stor skillnad. Jag valde dessa ringar i storleken S för att M alltid brukar vara för stort för mig. Såklart så var S för små. Men jag får väl bära dem på lillfingrarna.
 
En mängd söta ringar för runt 80kr från HM.
 
 
XOXO M
 
Världens finaste Ari har släppt ett album! Åh vad jag älskar henne och GUD som jag älskar hennes musik!! Mina favvisar är Lovin' ItAlmost Is Never EnoughBaby I och Honeymoon Avenue. Men älskar The WayRight There och alltså jag älskar alla hur mycket som helst, helt enkelt.. Haha. Tycker ni om albumet? (detta är tidsinställt, har lyssnat på albumet enda sedan det kom ut i måndags!) 
 
XOXO S
 
Godkväll alla fina!
 
Tänkte såhär på Torsdagskväll dissa en cream eyeshadow jag köpte för ett tag sedan. Den är från märket elf och kostade 45kr. Inte så dyrt men absolut inte värt pengarna. Jag köpte min i färgen "natural glow" för att jag tänkte att den kunde vara fin att bära till vardags. Men sen när jag testade den blev de helt flagigt på ögonlocken. Färgen la sig inte riktigt och de blev jätte fult och ojämt. Den gav varken färg eller "glow" utan de såg bara helt hemskt ut. Rekommenderar iaf er att inte köpa en cream eyeshadow från elf. Inte värt det alls!
 
 
 
Visst ser den superfin ut? ... ibland kan man verkligen bli besviken.
 
 
 
XOXO M
 

 
Holaaaaa,
Idag är det torsdag (= imorgon är det fredag! Wohooo) och jag har haft en förvånansvärt bra dag. Började 8.40 med spanska då jag fick höra att jag hade bra uttal och kunde bra spanska (vilket jag ALDRIG hört innan, haha?!) och sedan hade jag "svenska". Jag var klar med allt så jag fick sluta kl 11. ;) Då drog jag hem, fixade till mig innan jag drog till stan och mötte upp Tida och Isabel (två tjejer från klassen) och drog till Empooooria! Var jätteroligt! Vi åt bl.a. froyo, sååå gott. Nä, denna eftermiddagen var verkligen jättetrevlig. Har ni provat froyo någon gång förresten - tycker ni det är en massa pengar i onödan?
 
XOXO S
Åh, detta året har jag bara fått världens största kärlek för pyjamaser! Det finns så många söta, mysiga pyjamaser som man bara vill ta på sig så fort man kommit hem från skolan, haha. Alla dessa fyra ^^^ finns att köpa på H&M. Jag har för mig att H&M säljer 2-pack pyjamaser för 149 kr som är otroligt gulliga, så behöver ni något nytt tycker jag att det är där ni ska köpa det! Vilken utav dessa pyjamaser gillar ni bäst? :D
 
XOXO S
 
 
Hallo guys!
Har ni hunnit få någon favorit i Idol? det är ju lite tidigt ännu men min absoluta favorit audition måste vara Ted Pålssons. När han sjung "I´m sexy and I know it". Så sjukt bra, älskar verkligen hans tappning på låten. Hans version är ju 1000 gånger bättre än orginalet. Eller vad tycker ni? (:
 
 
XOXO M
Hejsan allihopa såhär på kvällskvisten!  (haha, fy va det lät konstigt)

Jag har i månader nu suktat efter en parfym. Och inte vilken parfym som helst, utan ingen mindre än Daisy by Marc Jacobs. Den luktar så sjukt gott och man kan inte annat än älska den. Ett stort plus är ju dessutom att flaskan är urgullig.
 
Den finns att köpa på bland annat Kicks och Åhléns. Kostar runt 700kr.
 
 
XOXO M
Dagens outfit: klänning - Cubus // stickad tröja - Primark (London) // strumpbyxor - oklart

Tjena allihopa!
Idag är det onsdag och jag har haft min "längsta dag", började 9.20 och slutade 16.00. Har varit en relativt okej dag, haft filosofi x 2, matte och svenska samt världens tråkigaste håltimme, haha. Filosofi är verkligen ett av mina favvisämnen - tycker det är så grymt intressant att spekulera kring allting! Trots att det kan bli lite småjobbigt ibland.. heheh. Såå nu när jag kommit hem har jag snackat med Thilda i telefon och nu ska jag väl snart äta mat, efter det blir det läxor och sedan Gossip Giiiiiirl.. Wohoo! Hur ser era skoldagar ut? Börjar ni för tidigt, slutar ni för sent, har ni några nya ämnen osv? :)
 
XOXO S
 
Hehehe, jaa.. Det är lite "småstökigt" nu, men mitt skrivbord är definitivt min favoritplats i mitt rum. 
Tips! Gör som jag och sätt upp post-it lappar med era läxor på. Min handstil är hemsk haha, men man blir iaf påmind om dem. Plus att då ser man verkligen hur många läxor man har, så att man inte gör (som jag brukar göra..) och skjuter upp dem hela tiden. 
(om ni undrar vad det står på japanska, står det "war is over", läs mer om det här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Happy_Xmas_(War_Is_Over)
 
XOXO S
Hittade utav en slump denna låten på Spotify. Tycker den är riktigt bra och texten fastnar jätte fort. Lyssnat på den väldigt mycket de senaste veckorna. Rekommenderar!
 
XOXO M
 
greeeey
 
 
Vet inte riktigt vad jag gillar bäst i denna outfiten. Men kanske är det den super mysiga hoodien, de snygga suprörsjeansen eller den enkla men svin läckra väskan. Vad skulle ni helst vilja från outfiten?
 
Allt är från HM.
 
 
XOXO M
Ny favis..
 
Har ni sätt Portkod 1321? annars måste ni verkligen göra det. Det är en svensk-serie som handlar om flickorna Agnes och Steph. De är 16 år och har precis gått ur nian. Dem avskyr varandra från början av serien men sen ändras det. Dem träffar några killar i ett band och Agnes faller direkt för bandets sångare och Steph för en annan bandmedlem. Med i serien är band annat skådispelarna Happy Jankell och Freddy Åsblom (ni vet han som spelar Ville i Livet enligt Rosa). Den är veeeerkligen hur bra som helst. Det som är lite tråkigt är att det bara finns 10 avsnitt och att avsnitten är mellan 10-15 minuter. Men rekommenderar er starkt till att se den!
 
 
Alla avsnitt finns att se på youtube. Men jag lägger upp första avsnittet här så att ni lätt hittar!
 
 
 
 
Har ni redan sätt Portkod 1321? vad tyckte ni?
 
XOXO M
 
1. Gossip Girl. Utan någon som helst tvekan står GG på nummer ett. Just nu är jag på säsong 5, så kan inte uttrycka mig om hela serien; men den handlar om massa rika ungdomar i NY. Tycker GG är den svåraste serien någonsin att förklara haha men huvudkaraktärerna skulle jag ändå säga är Blair, Serena, Chuck, Nate och Dan. Det handlar då om deras liv, massa draman, kärlek, vänskap, problem osv.. Världens mest awesome serie!!! Se den!
 
 
2. Pretty Little Liars. Åh vad jag älskar PLL! Denna serie handlar om dessa fyra tjejer ^^^ främst, vars kompis Alison dör (eller...?) och efter hennes död får de en massa märkliga meddelanden signerade med "- A" i slutet. En del hot hotas de med, en del hemligheter avslöjas osv.. Denna serien är riktigt spännande ibland för er som gillar sånt! Sedan bara mååååste man kolla pga Ezra (Ian Harding) som är som en stor gullig nallebjörn. Rekommenderar verkligen denna!
 
 
3. Sherlock (BBC versionen). Denna serien är ren jäkla perfektion. Denna skiljer sig rejält mycket ifrån GG och PLL som det ändå kan finnas likheter mellan.. Sherlock handlar alltså om en detektiv vid namn Sherlock Holmes och hans kompanion John Watson som löser en massvis med brott. Den utspelar sig i London (♥) och är bara helt genial. Varje avsnitt har en ny historia men ändå så hänger allting ihop.. Den kan vara lite "läskig" (jag tycker inte det, men vet folk som gör det) såå är ni känsliga mot sånt kanske jag inte rekommenderar den.. Men annars: se den, se den, se den!
 
XOXO S
Holaaaa amigos!
Idag har jag haft en såkallad "kick off" i skolan! Vi ettor delades in i 6 olika grupper och fick gå runt på en poängjakt i stan haha. Vi skulle bl.a. gå in i Apple-butiken och fråga om de sålde apelsiner, ha en springtävling med en främling på 10 meter, prata med samt bli arg på en biljettautomat på centralen och dansa kycklingdansen med 3 främlingar. Haha, var faktiskt ganska roligt. Man fick olika mycket poäng beroende på vad man gjorde, och min grupp kom på andra plats! Wohoo! 
Så nu är jag ganska nyss hemkommen och ska sätta mig för att göra lite läxor. Om två timmar ska jag ut och träffa en polare och ikväll blir det gymmet. Så ja, idag är en helt okej dag. Hur har ni det? :)
 
Jag idag haha, fastnar inte riktigt på bild...
 
XOXO S
 
Ibland känner jag bara att jag vill ta en lååååång paus ifrån allt det så kallat "tjejiga".. Haha. Som jag kanske påpekat innan är min stil riiiiktigt blandad, så just nu är jag inne i en "hipster-period" tror jag. Har ni en viss stil som ni alltid håller er till eller är ni som jag och blandar lite? 
 
XOXO S
Hallihallå!
 
Kan ni förstår att det redan är 2 September? shiiit det kan verkligen inte jag. Tiden bara flyger förbi. På tal om det. Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. Men har haft en del i skolan. Inte med plugg och så men att gå upp svintidigt för att åka tåg till en annan stad och försöka hitta nya vänner och komma hem sent. De tär på krafterna. Så har praktiskt taget typ sovit när jag varit hemma. Men skall försöka ändra på det.
 
Idag så har jag inte haft någon vanlig skoldag. Utan vi var och inventerade på Coop. Vår klass skall nämligen 2 veckor till London och Canbridge i 3an så vi samlar in pengar genom att inventera på olika ställen. Jag fick inventera, en herrans massa tillbehör till vattenslangar, vattenspridare, trädgårdshandskar, insektsmedel, blompinnar och en hel del andra trädgårds prylar. Sjuuukt långtråkigt men ändå så värt när vi väl åker till England. Efter inventeringen så hängde jag i ett litet shoppingcenter med några ifrån klassen. Mest för att fördriva tid eftersom vi hade 3 timmar tills vi skulle ses i skolan. Tänkte inte shoppa något men fick ändå med mig ett par ringar från HM. Visar dem i ett annat inlägg. Sen åkte vi till skolan och hämtade våra nya datorer. Vi fick "Dell" datorer. Har själv aldrig haft någon sådan innan så vet inte om den är bra eller dålig. Har ni någon erfarenhet utav "Dell" datorer? kommentera då gärna era åsikter.
 
Nu tänkte jag ta mig en dusch, sedan plugga lite på en läxa, snacka i telefon med Saga och avsluta kvällen med Idol. Vad skall ni göra?
 
 
Bild från min födelsedag :)
 
 
XOXO M
Tycker denna bilden är så himla "smygful"? Haha, kan inte beskriva det..

Hejsan!
Sitter just nu och tittar ut i det märkliga sommaren-går-över-till-höst-vädret och lyssnar på Broder Daniel. Visst, hösten är superdupermysig - älskar alla snygga höstplagg, att dricka kaffe och läsa en mysig bok eller att stanna inne hela dagen för att kolla på serier. Men det är fortfarande något med hösten jag verkligen inte tycker om, kan bara inte sätta fingret på vad.. Är ni taggade inför hösten?
Så just nu städar jag på rummet också för att få fint och fräscht inför höstens pluggande. Vi har faktiskt knappt fått några läxor alls, och de vi har fått är såna man är klar med på 10 minuter liksom. Så jag känner att när jag fortfarande har tiden för det kan jag lika gärna göra en "grovstädning", haha. Skulle ni vara intresserade av en roomtour förresten? Men aja, nu ska jag fortsätta städa innan jag beger mig mot gymmet. Kramar!
 
Dagens låt ♥

XOXO S